Kösedağ'dan alınan karara sitem!

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ, bugün alınan karara sitemde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ, Basın İlan Kurumu'nun bugün aldığı karara sitem etti.

Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından alınan yeni karar doğrultusunda, Kayseri'deki Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü kapatılarak Adana Şube Müdürlüğü'ne bağlanacak.

Kayseri'deki yerel gazeteler ve basın mensupları, artık ilan ve reklam işlerini Adana Şube Müdürlüğü üzerinden yürütecek.

24 Temmuz Basın Bayramı ve KGC Medya Yarışması programında konuşan Kösedağ, BİK Genel Müdürlüğü'nün Kayseri kararını tekrar gözden geçirmesini talep ettiklerini belirtti.

Kösedağ, şunları kaydetti: 'Bugün; yağmur-çamur, yaz-kış, gece-gündüz demeden çalışan, doğru ve ilkeli haberleri bizlere tarafsız bir şekilde ulaştırabilmek için fedakârca mesai harcayan çok kıymetli basın mensuplarmızın günü; ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ama gelin görün ki, Kayseri basın camiası bugüne kötü bir haberle uyandı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü'nün almış olduğu kararla, Kayseri'de bulunan Basın İlan Kurumu Bölge Müdürlügü kapatılarak, Adana
bölgesine bağlandı. Zaten küresel ekonomik daralmanın girdi maliyetlerine yansıması ve dijitallesmenin sonucu olarak zor zamanlar geçirmekte olan basın sektörümüz için basın ilan kurumu Genel Müdürlüğü'nün Kayseri kararını tekrar gözden geçirmesini bekliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme