LÜKS MARKALARDAN ANADOLU AÇILIMI

Lüks markalardan Anadolu açılımı Kayseri'den, Antep'ten Ferrari talepleri distrübütör şirketi harekete geçirdi. Ankara'ya showroom açmaya hazırlanan Fer Mas'ın bir sonraki durağı Bursa ve Antalya. Lexus da Ankara AVM'de açtığı showroomla Anadolu açılımını başlattı.

Anadolu'dan lüks otomobillere ilgi arttı. Kayseri, Antep gibi illerden Ferrari, Maserati taleplerine karşılık vermek için, Tofaş çatısı altında bu iki markanın distribütörlüğünü yapan Fer Mas “Anadolu'ya açılım” başlattı. Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel, gelen yoğun talep karşısında Anadolu'nun farklı noktalarında showroom ve servis noktaları açma hazırlığında olduklarını söyledi. Lexus da Anadolu'yu keşfeden lüks markalardan bir diğeri. Şirket özel modellerini ve hizmetlerini Ankara AVM'de açtığı yeni konsept showroom ile sergiliyor.

Açılım Ankara'dan başlıyor

Maserati'nin dizel motorlu modellerinin gelmesiyle birlikte Anadolu'dan yüksek talep aldıklarını belirten Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel, 2017 yılında Maserati bayilik sistemini devreye alacaklarının müjdesini verdi. Maserati markası için Anadolu'nun farklı noktalarında showroom ve servis noktaları açılacağını söyleyen Sinan Saip Bel, “Müşterilerimizin sesine kulak verip bu sene alanımızı genişletmeye karar verdik. İlk olarak mart ayı sonunda Ankara'da Maserati showroom'umuzu hayata geçireceğiz” dedi. Bel, Ankara Söğütözü'nde bulunan Koç Kuleleri'nin altında açılacak Maserati showroom'unun ardından Antalya ve Bursa illerinde acacaklarını söyledi. KAYNAK: DÜNYA GAZETESİ

Bakmadan Geçme