MAZLUMDER Kayseri heyeti Adıyaman'da toplandı

MAZLUMDER Genel Yönetim Kurulu, Adıyaman şubesinin ev sahipliğinde Adıyaman'da önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

TAKİP ET

MAZLUMDER Genel Yönetim Kurulu, Adıyaman şubesinin ev sahipliğinde Adıyaman'da önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, İstanbul, Ankara, Kayseri, Adana, Adıyaman ve Malatya şubelerinden MAZLUMDER üyeleri katıldı.

MAZLUMDER Genel Yönetim Kurulu gündemindeki konuları görüşmek üzere Adıyaman şubesinin ev sahipliğinde Adıyaman'da toplandı. Adıyaman şube yöneticileri, üyeler ve gönüllülerin güzel ev sahipliği yaptığı toplantıya İstanbul, Ankara, Kayseri, Adana, Adıyaman ve Malatya şubelerinden MAZLUMDER üyeleri katıldı.

Adıyaman Uygulama Oteli (Perre) de yapılan toplantı 28 Eylül günü sabah saat 10.00'da başlayıp saat 17:00'de sona eren toplantıda MAZLUMDER'in, Genel merkez şube ilişkileri, Şube açma ve yaşatma kriterleri, İnsan hakları okulları ve bu konuda çalışmalar, Olayları raporlama ve rapor çalışmaları, Şubeleşme ya da temsilcilik açma ve yaşatma konusunda yapılan çalışmalar ve mevcut şubelerin güçlendirilmesi, genel merkezin faaliyetleri,10 Aralık İnsan Hakları Haftası sebebiyle yapılacak insan hakları gecesi dahil gündemdeki konular görüşülüp istişare edildi, karara bağlandı. Adıyaman toplantısına Şube Başkanı Ahmet Taş'ın başkanlığında 4 kişilik ekiple katılan Kayseri şubesi Adıyaman'a bir gün önce giderek bir takım dost ziyareti istişarelerde bulundu.

Önce İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesini ziyaret eden Kayseri ekibi cemiyetin şube başkanı Sezai Ekinci ile bir müddet görüşerek bilgi alışverişinde bulundu daha sonra İnsan ve Değer Hareketi Adıyaman Temsilcisi Abdülhakim Yalçın'ı ziyaret edip bir müddet görüştü İyilikder Adıyaman Şubesine de bir ziyaret gerçekleştiren Kayseri ekibi Başkan Sami Türk'ten çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Bilgi ve Hikmet Vakfını da ziyaret eden Kayseri ekibi burada üye ve gönüllülerle muhabbet ederek bilgi aldı aynı gün akşam Özgün Fikirder Derneğini de ziyaret eden Kayseri ekibi burada Başkan Turgay Bey ve diğer misafirlerle bilgi alışverişinde bulundular.

MAZLUMDER Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş Adıyaman ziyaretinde İlim Yayma Cemiyeti, Bilgi Hikmet Vakfı, Özgün fikir Derneği, İnsan ve Değer Hareketi, İyilikder ve MAZLUMDER Adıyaman Şubesinde çok güzel karşılanıp ağırlandıklarını, öğretmen müdür Mehmet Ateş tarafından çok güzel karşılanıp misafir edildiklerini bildirerek Adıyaman'a çok teşekkür ettiğini bildirdi. Ayrıca depremden sonra Adıyaman'da yaraların sarılması, hayatın normale dönmeye başlamasından çok memnun olduklarını dile getirdi.

Bakmadan Geçme