Mehmet Özhaseki'den yeni konut müjdesi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen Malatya için 103 bin yeni konut projesini duyurdu. Depreme dayanıklı ve yatay mimariye uygun konutların inşasına hızla devam ediliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremle mücadele eden Malatya halkına müjdeli bir haber verdi. Özhaseki, depremden etkilenen Malatya'ya toplamda 103 bin 19 adet depreme dayanıklı, yatay mimari prensiplerine uygun yeni konut yapılacağını duyurdu.

Bakan Özhaseki, "Depremden etkilenen şehirlerimizde kaybedecek vaktimiz yok. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz" dedi.

Malatya'da şu anda 14 bin 338 konutun inşasının hızla devam ettiğini de sözlerine ekleyen Özhaseki, yeni yapıların bölgenin deprem riskine uygun şekilde tasarlanmış ve inşa edildiğinin altını çizdi.

Bakanın bu açıklamaları, Malatya'daki depremzede vatandaşlar arasında umut oluşturdu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Depremden etkilenen şehirlerimizde kaybedecek vaktimiz yok. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalarına bir an evvel kavuşturmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Malatya'mızda afetlere dayanıklı ve yatay mimariye uygun, 103 bin 19 konut yapacağız. Şu an sahada 14 bin 338 yuvamızın inşasını hızla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme