Melek Mosso'dan dikkat çeken Kayseri açıklaması!

Kayserili ünlü şarkıcı Melek Mosso, katıldığı bir programda ünlü olmadan önce bugünkü şöhreti için verdiği mücadeleyi sevenleriyle paylaştı. Kayseri'ye dair de çok konuşulacak açıklamalara imza atan şarkıcının ifadeleri hayranlarının dikkatinden kaçmadı. İşte o açıklamalar... Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Son dönemde kendine has yorumladığı şarkılarla adından söz ettiren Kayseri asıllı ünlü şarkıcı Melek Mosso konuk olduğu bir programda çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Melek Mosso'nun itirafları hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Kayserili ünlü şarkıcı Melek Mosso, 16 yaşından beri 'Mosso'yu soyadı olarak kullandığını açıkladı. Davarcı soyadını kullanmama nedeni olarak akrabaları tarafından tanınmak istemeyişini öne süren Mosso, 'Davarcı' soyadını da değiştirdiğini belirtti.

Bugünlere gelmek için çok mücadele verdiğini ve akrabaları tarafından sosyal medyada tanınmamak için soyadını değiştirdiğini söyleyen Melek Mosso: "16 yaşımdan beri Mosso'yum. Akrabalarım beni sosyal medyada bulmasın diye kendime bir profil aldım" şeklinde konuştu.

Ünlü olmadan önce öğretmenlik yaptığını ifade eden ünlü şarkıcı hakkında bilinmeyenleri Empati programında sevenleriyle paylaştı.

Bir müzik terimi olan 'Mosso'nun neşeli ve hızlanan anlamına geldiğini söyleyen Mosso, kelimenin flüt notalarında çok olduğunu ifade etti. Mahlası olan bu kelimeyi oradan esinlendiğini söyleyerek "Müzikleri yüklerken de ekiple birlikte 10 dakika içinde düşünüp karar verdiğimiz bir isim oldu, üzerinde kafa patlattığımız bir şey değildi" diye konuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme