Melih Eymen'in iyilik kampanyasında mutlu son

4 yaşındaki Melih Eymen için gerekli 1 milyon 822  bin dolar toplandı. SMA hastası Melih Eymen'in tedavisi için düzenlenen kampanyanın başarıya ulaşması üzerine Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama töreni düzenlendi.

Kayseri'de Spinal Muskuler Atrofi (SMA) TİP 2 hastası Melih Eymen'in tedavisi için başlatılan kampanyada sona gelindi.

Cumhuriyet Meydanı'nda 11 ay boyunca stant açılan yerde gönüllülerle beraber geride bırakılan 354 günün anısına 354 turuncu balon semaya bırakılarak aile ve Melih Eymen'in tedavisine uğurlama töreni düzenlendi.

Melih Eymen'in iyilik kampanyasının 354. günde tamamlanmasıyla Bürüngüz Cami önünde 354 balon kutlama yapılarak gökyüzüne bırakıldı.

Anne Fatma Ceylan: Oğlumuz stant açtığımız yerde koşup oynayacak Allah'ın izniyle.

Uğurlama töreninde konuşan Anne Fatma Ceylan, 11 ay sonunda kampanyanın yüzde yüz olduğunu belirterek, oğullarının ilacını aldığında şifa olması için dua edeceklerini söyledi.

Herkese teşekkür eden anne Ceylan şunları kaydetti:

“Başta sayın Valimiz Gökmen Beye, Belediye Başkanımız Memduh Beye ve bütün önde gelen büyüklerimize çok teşekkür ediyoruz. Mustafa abiye, Kürşat abiye çok teşekkür ediyoruz. Siz değerli basın mensubu kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz çünkü bizim sesimizi duyurmamıza çok yardımcı oldunuz. Allah razı olsun hepinizden. Kayserimize çok teşekkür ediyoruz. Gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz. Gözlemeci teyzelerimize, kermesteki ekibimize stant gurubumuza, aşureci teyzemize, herkese çok teşekkür ediyoruz. Bir verenden de bin verenden de Allah razı olsun. Elhamdülillah oğlumuz ilacını alacak inşallah burada stant açtığımız yerde koşup oynayacak Allah'ın izniyle. Amin. Ayrıca Bünyanımıza çok teşekkür ediyorum. Başta belediye başkanımız olarak. Bütün Bünyan bize çok güzel sahip çıktı. Allah razı olsun.”

Baba Osman Ceylan ise, burada balon uçurmanın anlamına değinerek, “11 aydır standımız devam ediyordu onun için burada yapalım dedik. Çok emek var çok mücadele var 11 aydır. Çok şükür ki yüzde yüze ulaşıldı. Bundan sonrası rabbimin şifası inşallah.” ifadelerini kullandı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ve ilgili kişilere teşekkür eden baba Ceylan,

“Özellikle Kürşat abi ve Mustafa abi bize en başından beri hep destek oldular. Bir kez daha Allah razı olsun diyorum. Bizim Melih Eymen'nin gönüllü abileri ablaları, teyzeleri var. Biz bunu tek başımıza başaramazdık. Çok şükür ki çok güzel bir ailemiz oldu. Kayseri'ye çok teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz. Birazdan uçacak balonlarımızın bir anlamı var 354 gün süren kampanyamızda 354 tane balon uçuracağız.” dedi.

Öte yandan, törene katılan bir başka SMA hastası Çınar Çakan'ın Kayseri'deki gönüllü ablası da yardım beklediğini söyledi.

Kampanyanın bitmesine 131 gün kaldığını anlatan gönüllü vatandaş,

“ Babamız apartman görevlisi. Bebeğimiz dört kere mide kanaması geçirdi.12 dakika kalbi durdu asla pes etmiyor. Savaşçı bir evlat. 2 kere Covid'i yendi bizim bebeğimiz. Sesi duyulmadı. Anne baba sosyal medya kullanamıyorlar. Okuma yazma sıkıntıları var. Aslen Van Muradiyeliler. Ne olursunuz destek olun, evladımızın sesini duyuralım Allah rızası için.” dedi.

HABER: Hilal TEKEOĞLU

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme