Melikgazi Belediyesi'nden Öğrencilere Karne Şenliği!

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde düzenlediği karne şenliği ile öğrencilere büyük mutluluk yaşattı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

TAKİP ET

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde hayırsever iş birliğiyle gerçekleştirdiği Osman Ulubaş Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlediği karne şenliği ile öğrencilere büyük mutluluk yaşattı.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla düzenlenen coşkulu törende, binlerce öğrenciye karnelerini dağıttı. Başkan Palancıoğlu, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile birlikte katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada, 'Kazım Karabekir Mahallemizde bulunan bu modern eğitim kompleksinde, çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Binlerce çocuğumuzun burada mutlu bir gün geçirmesine vesile olmak bizim için gurur verici. Allah çocuklarımızın geleceğini güzel eylesin, ülkemize, ailelerine ve millete hayırlı bireyler olarak hizmet etmelerini nasip etsin' şeklinde konuştu.

Melikgazi Belediyesi'nin eğitime verdiği önemi vurgulayan Başkan Palancıoğlu, 'Türkiye'nin en çok okul yapan ve kütüphane kuran belediyesi olarak bilinmekten gurur duyuyoruz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize hayırlı karneler diliyor, güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum' dedi.

Başkan Palancıoğlu'nun organizasyon için teşekkür eden Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ise, 'Belediyemizin düzenlediği bu güzel organizasyonla çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak bizim için büyük bir onur. Başkanımıza teşekkür eder, tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerim' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme