Mesajda 'pew pew' yazın – Bakın neler olacak?

iPhone model telefonlarda iMessage bölümü üzerinden 'pew pew' yazarsanız bakın neler olacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

iPhone kullanıcılarının pandemi döneminde öğrendikleri bu özellik tekrardan gündem oldu. iPhone kullanıcıları iMessage uygulaması üzerinden birbirlerine ‘pew pew' yazılı mesajlar gönderiyor. Peki, ‘pew pew' yazınca ne oluyor?

iPhone model telefonlarda uzun zamandır bilinen bu özellik aslında uzun zamandır kullanılıyor. Özellikle pandemi döneminde evde sıkılın vatandaşlar tarafından sık sık kullanılan bu özellik, yeniden gündem oldu.

iMessega'de ‘pew pew' yazdığınıza uygulamanın içinde lazer efekti beliriyor. Bu lazer gösterisi 2000'lerin başındaki lazer gösterilerini andırıyor. Arkadan gelen sesin de Star Wars'u andırdığı ifade ediliyor. Efektler sadece ‘pew pew' ile sınırlı kalmıyor. ‘Tebrikler' veya ‘congratulations' yazdığınızda renkli konfetiler iMessage uygulamasında ekrana düşüyor. Benzer şekilde ‘happy new year' veya ‘mutlu yeni yıllar' yazdığınızda havai fişeklerin patladığını göreceksiniz.

iMessage'da mesajınızı yazdıktan sonra, göndermek için dokunduğunuz mavi oka uzun dokunduğunuzda yukarıda bahsettiklerimiz dışında başka efektlere de ulaşabileceksiniz. Bu özellikler sadece iPhone model telefonlarda geçerlidir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme