MHP'de 281 il ve ilçe yöneticisi tanıtılacak!

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy 281 ilçe ve ilçe yöneticisinin yapılacak toplantıyla tanıtılacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 281 ilçe ve ilçe yöneticisi tanıtım toplantısı ile ilgili konuştu. Cumartesi günü gerçekleşecek tanıtım programına ilişkin Ersoy, ''Başarabilecek inanılmaz isimler var, onlarda çok heyecanlı. İnşallah aday tanıtır gibi dile kolay 281 yöneticimizi tanıtacağız'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, cumartesi günü 281 ilçe ve ilçe yöneticisinin tanıtılacağını duyurdu.

Yönetim tanıtım toplantısı için heyecanlı olduklarını söyleyen Ersoy, ''Ben plan bütçeden fırsat bulduğum zamanlarda özellikle komisyondayken pazartesi cuma ya da cumartesi pazar çalışıyorum. Akabinde de sürekli program yapan çalışan ve sahada olan bir teşkilatı Kayseri görecek. Planlamalarımızın hepsi bunun üzerine. Bu durumu da başarabilecek inanılmaz isimler var onlarda çok heyecanlı. İnşallah aday tanıtır gibi dile kolay 281 yöneticimizi tanıtacağız.'' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme