MHP'de hangi ilçenin 10 yıllık başkanı değişti?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri'de ilçe kongreleri tamamlandı. 6 ilçenin başkanı sabit kalırken 1 ilçenin başkanı değişti. Bakın o ilçe neresi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

MHP Kayseri'de ilçe kongreleri tamamlandı.Talas Anayurt Mahallesi Masal Düğün Salonu'nda yapılan Talas ilçe kongresinde 10 yıl sonra ilçe başkanı değişikliği yaşandı.

Talas'ta 10 yıldır ilçe başkanı olarak görev yapan Mehmet Akbulut görevini Kayhan Saraç'a devretti.

Başkan Akbulut, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, “10 yıldır yürütmekte olduğum Talas ilçe başkanlığı görevimi bırakıyorum. Yeni İlçe Başkanımız Kayhan Saraç beyefendiye ve yönetimine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni Başkan Avukat Kayhan Saraç da Mehmet Akbulut ve yönetimine çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek başladığı konuşmasına; “Yıllardır hareketeimizi Talas'ta temsil eden, evinden, işinden fedakarlık ederek koşturan Sayın Mehmet Akbulut Başkanım ve yönetiminden Allah razı olsun.

Bir ve birlikte geçmişi ile beraber gelecekte daha çok çalışarak, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz Milliyetçi Harekette milletimize hizmet etmeye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımızdır" sözleriyle son verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme