MHP Kayseri'de ilçe kongreleri tamamlandı! İşte yeni başkanlar...

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) İlçe kongreleri tamamlandı. Tek aday, tek liste ile yapılan kongrelerde dün Melikgazi kongresi tamamlanmıştı. Bugün de Kocasinan, Talas, Develi, Pınarbaşı, Bünyan, Sarız, Sarıoğlan ve Akkışla ilçe kongreleri ile devam edildi. Böylece hafta sonu itibariyle tüm ilçe kongreleri tamamlanmış oldu. Kimler başkan seçildi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) İlçe kongreleri tamamlandı. Tek aday, tek liste ile yapılan kongrelerde dün Melikgazi kongresi tamamlanmıştı. Bugün de Kocasinan, Talas, Develi, Pınarbaşı, Bünyan, Sarız, Sarıoğlan ve Akkışla ilçe kongreleri ile devam edildi. Böylece hafta sonu itibariyle tüm ilçe kongreleri tamamlanmış oldu.

Yapılan ilçe kongrelerinde sadece Talas'ta ilçe başkanı değişikliği yaşandı. Talas'ın yeni İlçe Başkanı Kayhan Saraç olurken; diğer ilçelerde başkanlar görevlerine devam etti.
Kocasinan ilçe kongresinde Hacı Ali Doğan güven tazelerken, Melikgazi'de Enes Ertuğrul Kalın ve Develi'de Yunuz Özer yeniden seçildi.

MHP'de Kadir Akbaş Pınarbaşı, Tevfik Düzen Bünyan, Nurullah Tapan Sarız, Mehmet Ardınç Sarıoğlan ve Mustafa Görgün Akkışla ilçe başkanı olarak yeniden seçilerek görevlerine devam edecek isimler oldu. Talas'ta ise Mehmet Akbulut görevi partide bir dönem Milletvekili adayı da olan Avukat Ayhan Saraç'a teslim etti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme