Mide bulandıran görüntüler Kayseri'de de ortaya çıktı!

Kayseri'de Melikgazi ilçesinde bulunan Sakarya Mahallesi Keykubat Tramvay durağı yakınında yer alan ünlü bir zincir markette çekilen görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Market raflarında satışa sunulan ürünün içerinden çok sayıda canlı kurdun oluğu görüldü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Sakarya Mahallesi Keykubat Tramvay durağı yakınında bulunan ünlü bir zincir marketin raflarında satışa sunulan pirinç paketlerinin içinden canlı kurtların çıktığı görüldü. O anları kayda alan bir vatandaş sosyal medyada paylaştı.

‘Yaz aylarında normal'

Bu olay, aynı market zincirinin farklı şehirlerdeki şubelerinde de daha önce benzer durumlarla gündeme gelmişti. Sıcak havaların etkisiyle ürünlerde bozulmaların olabileceğini savunanlar olduğu gibi, bu durumun marketin sorumluluğu altında olduğu da ifade ediliyor. Yaşanan durumu sıcak havalarla ilişkilendirilerek, gıda ürünlerinde bozulmaların olabileceğini savunuldu. Özellikle yaz aylarında sıcaklıkların artması ve gıda ürünlerinin uygun koşullarda saklanmaması durumunda bozulmaların yaşanabileceği belirtiliyor.

Pirincin içinde canlı kurtlar

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, ünlü bir market zincirinin şubesinde, raflarda satışa sunulan kapalı pirinç paketlerinin içerisinde çok sayıda kurt olduğu görüldü. Görüntülerde pirinç paketinin içinde çok sayıda canlı kurdun olduğu ve buna rağmen satışa sunulduğu dikkatlerden kaçmadı.

Birçok kişi farklı marka tercih ediyor

Daha önce Türkiye'nin farklı şehirlerinde, aynı market zincirine ait şubelerde de benzer durumlar yaşanmış ve sosyal medyada yankı bulmuştu. büyük şehirlerde de aynı market zincirine ait şubelerde benzer şekilde bozulmuş gıda ürünleri, özellikle pirinç ve bakliyat ürünlerinde kurtlanma vakaları ile gündeme gelmişti. Bu yüzden birçok vatandaş bakliyat ve süt ürünlerini bu zincir marketten almadığını belirtiyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme