Miguel Cardoso nerelerde? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Miguel Cardoso'nun sakatlık durumu merak ediliyor. Portekizlinin durumu hakkında açıklama yapılmaması tepkileri de beraberinde getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

Kayserispor'da, Portekizli futbolcu Miguel Cardoso'dan haber alınamıyor. Portekizli futbolcunun sağlık durumu ne? Ne zaman oynayacak? Antrenmanlara başladı mı? Taraftar, başarılı futbolcuyu merak ederken, kulüpten herhangi bir açıklama gelmemesi kafalarda soru işareti bıraktı.
Cardoso, geçtiğimiz sezonki performansından çok uzak. Galatasaray maçında 84, İstanbulspor maçında 69 ve Samsunspor maçında da 84 dakika alan tecrübeli orta saha oyuncusu, Antalyaspor, Gaziantep FK ve Beşiktaş maçlarında forma giyemedi. Bu futbolcunun durumu merak edilirken, açıklama yapılmaması tepkileri de beraberinde getirdi.

Sağlık ekibinin değişmesiyle birlikte futbolcuların sağlık bilgilerinin alınamaması da yine büyük tepkilere neden oldu. Cardoso bu sezon 235 dakika ter dökerken, performansıyla da geçtiğimiz yılı mumla aratıyor. Attığı ve attırdığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Cardoso'nun yokluğunda hücum etkinliği gözle görülür bir şekilde azaldı.

Portekizlinin Başakşehir maçında oynayıp oynayacağı da merak edilen konular arasında yer aldı. Portekizli, geçtiğimiz yıl 31 maçta görev aldı ve 7 gol atarken, 6 da asist yapma başarısı gösterdi. Geçen yıl toplamda 2 bin 348 dakika ter döken Cardoso hakkında taraftarlar, durumu hakkında kulüp tarafından resmi bir açıklama bekliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme