Millet Bahçesi Kayserililere kaldı!

Kayseri'ye yeni bir soluk kazandıran Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi bu yaz doldu taştı. Kayserililerin akın akın gittiği Millet Bahçesi'nde şu sıralar yalnızca Kayserililerin bulunması ise dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Türkiye'de inşa edilen en büyük millet bahçeleri arasında öne çıkan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi hizmet vermeye başladığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğruyor. Özellikle yabancı uyrukların yoğun olarak bulunduğu Millet Bahçesi şu sıralar Kayserililere kaldı. İşte sebebi…

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi açılışından bu yana yüzlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Millet Bahçesi pek çok sebeple kentte tercih edilen yerlerin en başında geliyor. Kayserililer burada sabah sporunu yapıyor, akşamları yürüyüşlerini yapıyor buradaki kafelerde yeme içme mekânlarında vakit geçiriyor, eğlence merkezinde adrenalin yaşıyor, kamelya alanlarında ise açık havada ailecek zaman geçirme imkânı buluyor.

Bunun gibi onlarca etkinliğin yapılabildiği Millet Bahçesi yabancı uyruklu vatandaşların da tercih ettiği yerlerin başında geliyor.

Yabancı uyruklu vatandaşların yoğun olduğu Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde Kayserililer bu durumdan şikâyetçi olduğunu dile getiriyordu. Ancak bu günlerde göçmenlerin burada az sayıda görüldüğü belirtiliyor.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan Kayseri olaylarının ardından yabancı uyruklu vatandaşlar dışarıda çok vakit geçirmemeye dikkat ediyor. Millet Bahçesi'nde yaşanan azalmanın sebebinin de bundan kaynaklı olduğu ileri sürülüyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme