Millet Bahçesi'nde milli maça son dakikalar!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında Türkiye ile Hollanda karşılaşacak. Maçın başlamasında dakikalar kala Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde de kalabalık oluştu. Kapalı Kale vatandaşlara ücretsiz Türk Bayrağı dağıttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçı için Türklerin kalbi Berlin'de atıyor. Kayseri'deki vatandaşlar da Türkiye Hollanda maçına dakikalar kala milli maçı dev ekrandan izleyebilmek için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne akın ediyor. Kapalı Kale vatandaşlara ücretsiz Türk Bayrağı dağıttı.

Kayserispor'un taraftar grubu Kapalı Kale, A Milli Takım'ın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçını desteklemek amacıyla 6 Temmuz 2024 tarihinde geniş kapsamlı bir organizasyon planladı.

Alana gelen vatandaşlara Kapalı Kale Türk Bayrağı dağıttı. Vatandaşlar, Milli maç için yazılan şarkılara eşlik ederek maç saatinin gelmesini heyecanla bekliyor.

Büyükşehir'den ek sefer hizmeti!

Millet Bahçesi içerisinde pek çok vatandaş milli maçı dev ekrandan izlemek için hazır bekliyor. Oluşan kalabalık ve maç saatini göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ ek seferler düzenledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde Milli Takımımızın Hollanda ile yapacağı çeyrek final mücadelesini dev ekranda izleyecek vatandaşlarımızın ulaşımını sağlamak için ek seferler düzenlenmiştir.'' ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde Milli Takımımızın Hollanda ile yapacağı çeyrek final mücadelesini dev ekranda izleyecek vatandaşlarımızın ulaşımını sağlamak için ek seferler düzenlenmiştir. ???? pic.twitter.com/O9CK1om9Gf — Dr. Memduh Büyükkılıç (@baskanmemduhbyk) July 6, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme