Millet Bahçesi'ndeki büyük konsere hazır mısınız?

Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek konser için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Peki siz konsere hazır mısınız? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in kayseri haberlerinde...

Türkiye'de inşa edilen en büyük millet bahçeleri arasında öne çıkan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi açılışından bu yana yüzlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan millet bahçesinde bu akşam TRT sanatçıları konser verecek.

Son dönemde popüler kültür toplumsal zemine yayılmış durumda. Gelişen teknoloji, hayat şartları ve sosyal medyanın kamuoyu üzerindeki etkisi derken 7'den 70'e pek çok vatandaşın giydiği kıyafet, kullandığı kelime ve dinlediği müzikler değişkenlik gösteriyor.

TRT de değişen ve gelişen Türkiye'de milli kültürün sürdürülmesine ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla ''TRT Sanatçıları Şehir Konserleri'' düzenliyor. Etkinliğin onuncusu bugün Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek.

Ücretsiz ve halka açık olarak düzenlenen konser TRT Müzik, TRT Türkiye ve TRT Nağme kanallarında canlı yayınlanacak. Kayseri'den sonra pek çok ilde devam edecek konser programlarında TRT ses ve saz sanatçıları sahne alacak.

Bu akşam saat 21.15'te gerçekleştirilecek konserde şef Naci Düzel yönetiminde; Mustafa Kemal Şimşek, Bahadır Özüşen, Reyhan Ediş, Esra İçöz, Semra Oflaz, Mehmet İhsan Güvenç, Sebahattin Gülümser ve Güldehan Marmara konser verecek.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme