Millet İttifakı adayları KGC'yi ziyaret etti

Millet İttifakı Milletvekili adayları, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu. Aday tanıtımı ve gündeme dair açıklamalar yapıldı.

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Kayseri için 1. sıradan adayı olan Aşkın genç, fikrî zenginliği olmayan ülkelerin sanayisel zenginliğinin de mümkün olmadığını söyledi.

Kayseri'nin, Anadolu'nun en güzide şehirlerinden birini olduğunu vurgulayan Genç, şunları kaydetti: ‘Çok güzel bir coğrafyada yaşıyoruz. Sıkıntılarımız, problemlerimiz çok ama bunlar çözülmeyecek şeyler değil. Bizler Millet İttifakı olarak, sayın genel başkanımız, cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında dimdik ayaktayız. Hafta başından beri çalışmalarımıza başladık ve hızlıca devam ediyoruz. Kayseri'nin 22 yıllık makûs talihini artık yeneceğiz. Kayseri sınıf atlayan değil, sınıf düşen bir şehir olmuştur. Her anlamda maddi, manevi, eğitim, kültürel her konuda… Bizler bunların düzeltilmesine talibiz. Çok değerli milletvekili adaylarımızla karşınızdayız.'

Kayseri'de Millet İttifakı'nın 2. sıradan aday gösterdiği Mahmut Arıkan da, ‘Bir buçuk milyon Kayseriliyle kardeş olduğu bilinciyle herkese ulaşacağız. Herkesle muhabbet edeceğiz, sorunları dinleyeceğiz ve bunları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çözmek için gayret göstereceğiz. Buradaki kıymetli cemiyet başkanımıza, cemiyet üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. Kayseri STK anlayışı son derece yıprandı, birçok STK belli kesimlere kapılarını sonuna kadar açarken başka kesimlere ise kapattı. Son olarak da sahada neler yapacağımızı anlatacağız. Hepimizin malumu 6 parti ortak politikalar mutabakat metni yayınlandı. Bu kitapta yer alan 9 başlıktan oluşan 75 alt başlıktan oluşan 2300'den fazla maddeden oluşan hususları uygulamaya geçeceğiz. Bir kere daha nazik ev sahipliğinden teşekkür ederiz.' İfadelerini kullandı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da milletvekili vekil adaylarını ağırlamaktan son derece memnun olduklarını dile getirerek, bundan sonra da siyasi partilerle iş birliği içerisinde devam edeceklerini belirtti.

Diğer adaylardan Ümit Özer, Zülküf Arslan ve Niyazi Ünalmış da Kayseri'de yapacakları, ortak politikalar mutabakat metninde yer alanları paylaştı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme