Milletvekili adayları Cemiyet'in yolunu tuttu

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti milletvekili aday adayı olan adayların uğrak yeri oldu. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulunu ziyaret eden milletvekili aday adayları milletin vekili olabilmek için aday adayı olduklarını duyurdu.

Gazeteciler Cemiyet'inin ilk konuğu AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı Mehmet Güneş oldu. Önce AK Parti İl Başkanlığı'na milletvekili aday adaylığını gerçekleştiren, daha sonra ise Gazeteciler Cemiyetine gelen Güneş, burada adaylığını duyurarak, açıklamalarda bulundu. Kayseri'de bir çok önemli görevlerde bulunduğunu ifade eden Güneş; 'Adalet kalkınma partisinin 2002 de iktidara geldiği tarihten bu yana ülkemize yapmış olduğu sayısız hizmetler münasebetiyle bu hizmet yarışında ailemden aldığım terbiye ve dualar, kainatın efendisinin, 'İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olanıdır' hadis-i şerifine nail olabilmenin en şerefli görevler içerisinde olduğu bilinci ile Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Kayseri milletvekili aday adayı olarak Türkiye'nin daha güçlü, dünyada lider, daima gündem belirleyen bir Türkiye olma yolunda AK kadronun bir neferi olarak büyük davanın içinde yer alabilmek için bu hayırlı göreve talip olduğumu beyan eder Kayseri'ye ve yeni Türkiye'ye sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun hedefleri doğrultusunda hizmet etmeye sevdalı olduğumu belirtirim' diyerek adaylığını ilan etti.
Gazeteciler Cemiyeti'nin ikinci konuğu ise Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen eski İl Başkanı Aydın Kalkan oldu. Kalkan, AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı olduğunu duyururken, kendisinin Kayseri'li olduğunu ve başka yerlerden gelerek Kayseri'de milletvekili aday adayı olanlar gibi ithal milletvekili adayı olmadığını söyledi. Kalkan devam ettiği konuşmalarında, kendisinin yıllardır eğitim konusunda çalışmalar yaptığını ve Kayseri'nin eğitime dönük sorunlarının ve ihtiyaçlarının farkında olduğunu dile getirerek, 'Milletvekili ve adayı ve milletvekili olursam yine Kayseri ve eğitimi için elimden gelen bütün gayretleri göstereceğim' dedi. Cemiyette yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin öncelikli gündeminin paralel yapı, çözüm süreci ve yeni anayasa olduğunu da dile getiren Kalkan, bunların üzerine gideceklerini ve Kayseri'den 9-0 yapacaklarını sözlerine ekledi.
Cemiyet Başkanı Kösedağ ise, her iki aday da hayırlı olsun temennilerinde bulundu. HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme