Milletvekili Baki Ersoy'dan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Binası İle İlgili Anlam Yüklü Paylaşım!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı binasının yeniden inşası ile ilgili anlamlı paylaşım. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı binasının yıkımına başlandığını ve en kısa zamanda aynı yerinde estetik bir proje ile inşa edileceğini ifade etti.

‘Kutlu Dergahımız, Yetiştiğimiz Yuva…'

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vekil Ersoy, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı binasından, ‘Kutlu dergahımız, kaynağımız, yetiştiğimiz yuva…' ifadeleriyle bahsetti. Hatıralara sahip çıkmanın önemine değinen Vekil Ersoy, ‘Hatıralarımıza sahip çıkma adına aynı yerinde inşaatını tamamlayacağız' dedi.

Hatıran Yeter…

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda ‘Hatıran Yeter' şarkısına eşlik ettiği görüntüleri de paylaşan Vekil Ersoy, Tacettin Veli Mahallesinde bulunan Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı binasının yıkımına ait görüntüleri ‘Yaşasın Ülkü Ocakları, Kahrolsun Şer Odakları' notuyla paylaştı.

Kutlu dergahımız, kaynağımız, yetiştiğimiz yuva, gurur ve onur duyarak tedrisatından geçtiğimiz Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı Binamızın yıkımına başlanmıştır.
En kısa zamanda çok başarılı ve estetik bir proje ile yine yeniden hatıralarımıza sahip çıkma adına aynı yerinde… pic.twitter.com/KzscDWMHNd — BAKİ ERSOY (@bakiersoymhp) August 18, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme