Milletvekili İsmail Tamer Develi'yi ziyaret etti

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir'le birlikte Develi'yi ziyaret etti.

Öncelikle AK Parti İlçe binasını ziyaret eden Milletvekili Tamer'i Belediye iş merkezi önünde Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve ilçe teşkilatı karşıladı. Develi'nin hizmetlerin en güzelini hak ettiğini belirten Milletvekili Tamer, “Seyrani'nin torunları olan Develililerimiz, çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle her zaman bizim yüzümüzü ak etmiştir. İnşallah bizler sizlere hizmet etmek, sizlerin sıkıntılarını gidermek adına Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar'la ve Osman Turan Başkanımla sık sık görüşüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Develimiz, Kayserimiz ve ülkemiz için gayret göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Milletvekili Tamer daha sonra, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü yönetimiyle birlikte yapımı devam etmekte olan yeni devlet hastanesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Hastane ile ilgili bilgiler veren Başkan Cabbar, “Ankara'ya yaptığımız ziyaretlerimizde de sizlere teferruatlıca arz ettiğimiz yeni devlet hastanesinin bir an önce yapılması sadece Develimiz için değil, Develimizin komşu ilçeleri için de büyük önem arz etmektedir. İnşallah sizlerin de desteği ve takibiyle bir an önce yeni devlet hastanemizin ilçemizde hizmete başlamasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Yeni yapılacak devlet hastanesinin takipçisi olduğunu ve çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Tamer “Develi böylesi bir hastaneyi ziyadesiyle hak eden bir ilçemiz. Develililer olarak sizlerin bu hastaneyi ne kadar istediğinizi de biliyorum. İnşallah yazın hastanemizin açılışını hep beraber gerçekleştireceğiz ve yeni hastanemizdeki ilk ameliyatı da bizzat ben yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme