Müjde Kayseri'de Beklenen Tarih Belli Oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı, Kış Kursları için merakla beklenen tarih belli oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen kış kursları büyük ilgi görülüyor. Çocuklar ve yetişkinlere özel çeşitli kursların yer aldığı kurs takvimine göre kayıtlar 23 Eylül tarihinde başlayacak ve 4 Ekim tarihinde sona erecek.

9-15 Yaş Arası Çocuklar İçin 8 Farklı Kurs İmkânı

Kış kurslarında 9-15 yaş aralığında çocuklar için özel kurslarda yer alıyor. Kayıt yaptıran Çocuklar ‘Bağlama, Gitar, Keman, Ney, Piyano, Resim, Tiyatro, Yan Flüt' eğitimleri alabilecek. Kurslar hafta sonu sabah ve öğle şeklinde gerçekleşecek.

16 Yaş ve Üzeri İçin Çok Sayıda Kurs Var!

16 yaş ve üzeri bireyler içinde Belediye Konservatuarı tarafından kurs imkânı sunuluyor. 16 yaş ve üzeri için ‘Bağlama, Gitar, Klarnet, Piyano, Yan Flüt, Resim, Şan, Bateri, Keman, Ney, Ud, Tiyatro, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Tasavvuf Korosu, Klasik T.M. Korosu, Güzel Sanatlar Fakültesi Sınavlarına Hazırlık Kursları' verilecek. Kurslar hafta içi öğle ve akşam şeklinde gerçekleştirilecek.

Kontenjanlar Sınırlı

Sınırlı sayıda kontenjanla kursiyer kabul edecek kurslar için ayrıntılı bilgiye 0352 232 20 40 - 0352 666 38 01 telefon numaralarından ulaşmak mümkün.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme