Murat Duman Kayserispor'a geri dönecek mi?

Kayserispor'un eski başkanı Berna Gözbaşı'nın geri dönüş sinyalinin ardından, futbol direktörü Murat Duman'ın adını yeniden gündeme taşıdı. Duman, geçmişte yaptığı hatalı transferler nedeniyle gönderilmişti. Sözleşmesi devam eden Duman'ın kulübe dönüşü konuşuluyor.

Kayserispor'un eski Başkanı Berna Gözbaşı'nın dönüş sinyalinin ardından futbol direktörü Murat Duman'ı yeniden gündeme geldi.

Gözbaşı, “Gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun” ifadeleriyle dikkat çekmişti. Gözbaşı dönerse, Murat Duman da yeniden göreve başlar mı? Hala kulüple sözleşmesi bulunan ve işe gitmediği halde maaş almaya devam eden Duman'ın, Kayserispor'da yeniden görev alabileceği kulislerde konuşuluyor.

Yaptığı yanlış transferlerden dolayı büyük tepki almıştı

Murat Duman, daha önce yaptığı hatalı transferler nedeniyle taraftarın tepkisini çekmiş, 'Kelle istiyoruz' paylaşımıyla Kayseri'den ayrılmıştı. Bu tepkiler sonrasında görevden alınmasına rağmen, yüksek tazminat bedeli nedeniyle kulüple ilişkisini devam eden Duman, sosyal medya hesaplarından sürekli tatil yaptığı yerlerden yaptığı paylaşımlarla tepki almaya devam ediyor.

Murat Duman Kayserispor ile aylık 200 TL'ye çalışıyor

Murat Duman, Kayserispor'a ilk olarak danışman olarak gelmiş, sonrasında futbol direktörlüğü görevine yükselmişti. Sözleşmesi üç yıl daha uzatılan Duman'ın, şu an aylık 200 bin TL maaş aldığı ancak ödemelerin yapılmadığı öğrenildi. Duman'ın kulübe geri dönüp dönmeyeceği ise, önümüzdeki günlerde belli olacak.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Erciyesdagi 23 Ağustos 2024 19:19

Bu egolu sahsin yapacagi gorevi kayserili layikiyla yapacak onlarca kisi var daha ucuz ve masrafsiz konut.masrafi da olmaz

Bakmadan Geçme