Nefesler tutuldu! Bütün Kayseri Talas'a akın edecek

A Millî Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü ve son maçında bu akşam Çekya ile karşılaşacak. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada gruptan çıkarak son 16 turuna yükselmeyi hedefleyen Ay-Yıldızlılarımız, organizasyondaki üçüncü sınavını Çekya karşısında verecek. Hamburg'daki Volkspark Stadyumu'nda oynanacak olan maç TSİ 22.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak. Kayseri'de de Talas Belediyesi'nin Yamaç Paraşütü İniş Alanında kuracağı dev ekrandan bu maç takip edilecek. Kayserililer Talas'a akın edecek.

Kayserililer bu akşam Talas'a akın edecek. Milli takımının son grup maçında Çekya ile karşılaşacağı müsabakayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan István Kovács yönetecek. Kovács'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Norveç Futbol Federasyonu'ndan Espen Eskås olacak.

Gruptaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen Millîlerimiz, ikinci maçında ise Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Turnuvaya 2-1'lik Portekiz yenilgisiyle başlayan Çekya ise ikinci maçında Gürcistan ile 1-1 berabere kaldı.

F Grubu'nda 6 puana yükselen Portekiz ikili averajla Türkiye'ye üstünlük sağladığı için son karşılaşmalar öncesinde grubu lider bitirmeyi garantiledi. Grupta, Türkiye 3, Çekya ve Gürcistan ise 1'er puana sahip.

Türkiye, Çekya karşısında kaybetmez ve Gürcistan da Portekiz'i yenemezse A Milliler grubu ikinci sırada bitirecek.

Milli heyecan Talas'ta

Talas Belediyesi, A Milli Futbol takımının Euro 2024'teki son grup maçı olan Çekya karşılaşmasını yine dev ekranda izlettirecek. Türkiye-Portekiz maçının heyecanını dev ekrandan on binlere yaşatan Talas Belediyesi, şimdi de Çekya maçı için hazırlıklarını tamamladı. Topladığı 3 puanla gurubunda ikinci sıraya yerleşerek gruptan çıkma şansını sürdüren Türk Milli takımının Çekya ile oynayacağı önemli maç, 26 Haziran Çarşamba günü Yamaç Paraşütü İniş Alanında dev ekranda sporseverlerle buluşacak.
Saat 22.00'de başlayacak organizasyona vatandaşların daha önce olduğu gibi yine büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme