O Mahallelerde Oturanlar Dikkat- Otobüs Saatleri Değişti!

Bazı mahallerdeki otobüs saatlerinde değişiklik yapıldı. Kayseri Ulaşım A.Ş yapılan değişikliği '27-29 Temmuz 2024 Tarihinden itibaren Bazı Sefer Saat Güncellemeleri' başlığı ile duyurdu. İşte otobüs saatlerinde değişiklik yapılan mahalleler. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri Ulaşım A.Ş. tarafından bazı mahallerin otobüs sefer saatlerinde değişiklik yapıldı. Değişiklik yapılan mahallere ilişkin bilgiler ve sefer saatleri Kayseri Ulaşım A.Ş. web sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Selçuklu Mahallesi Sefer Saati Değişikliği…

Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi ‘de sefer saatlerinde değişiklik yapılan mahallerden. Yapılan değişikliğe ilişkin Kayseri Ulaşım A.Ş. web sitesinde şu ifadelere yer verildi. ‘Selçuklu Hattında Sefer Saati Güncellemesi 27.07.2024 Tarihi ile Sefer Saatlerimiz Aşağıdaki Gibidir'

Beğendik-Çiftlik Hattında Sefer Saati Değişikliği…

Beğendik ve Çiftlik Mahalleleri otobüs saatlerinde değişiklik yapıldı Kayseri Ulaşım A.Ş. yapılan değişikliği ‘Beğendik-Çiftlik Hattında Sefer Saati Güncellemesi 27.07.2024 Tarihi ile Sefer Saatlerimiz Aşağıdaki Gibidir' başlığı ile duyurdu.

Vatandaşlar ilgili değişikliğin tamamına Kayseri Ulaşım mobil uygulaması ve ALO153 çözüm merkezi üzerinden ulaşabilir bilgi alabilir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme