O proje ile gönülleri fethetti - Hâlâ gündemde!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek 'Her eve bir okul' projesi ile gönülleri fethetti. Büyük ses getiren proje sosyal medyada da gündemden düşmezken, tüm Türkiye'ye örnek gösterildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ‘Her eve bir okul' projesi ile gönülleri fethetti. Büyük ses getiren proje sosyal medyada da gündemden düşmezken, tüm Türkiye'ye örnek gösterildi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye'de bir ilke imza attı. Kayseri'nin eğitim hayatına büyük katkı sağlamak amacıyla kolları sıvayan Vali Gökmen Çiçek, ‘Mobilyanın başkenti' unvanına sahip şehirde, evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci bırakmayacak bir projenin hayata geçirilmesi için startı verdi. Çiçek'in çağrısı kısa sürede yanıt buldu, destekler çığ gibi büyüdü.

Startı böyle vermişti!

Vali Çiçek, ‘Ve projemize başlıyoruz... Mobilyanın başkenti Kayseri'de evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz. Kaymakamlarımız, il milli eğitim müdürümüz, İlçe milli eğitim müdürlerimiz, sosyal yardımlaşma vakıflarımız sahadalar. Kayseri'de maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz kalmayacak' diyerek kampanyasını duyurmuştu.

Vali Gökmen Çiçek'in başlattığı proje vatandaşların takdirini toplarken sosyal medyada da geniş kitlelere ulaşarak büyük yankı uyandırdı.

Hayranlık uyandıran proje!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek katıldığı bir programda ‘Evinde yerde kamburu çıkacak şekilde ders çalışan çocuklar gördüm' diyerek mobilyacılardan destek istemişti. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tek hamlesiyle ailelerin takdirini öğrencilerin ise hayranlığını kazandı. Vali Çiçek başlattığı kampanya sonrası sosyal medyanın zirvesinden de inmiyor. Bir anda Türkiye'nin gündemine oturan projeye kullanıcılar da #kayserideherevbirokul tagiyle destek oluyor.

Şehir genelindeki tüm öğrencilere ulaşılması hedeflenen projede, öğrencilerin daha rahat bir çalışma ortamına sahip olmaları hedefleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme