Öcalan açıklaması MHP Kayseri'de istifa getirdi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli'nin Öcalan çıkışı ardından MHP'de istifa sesleri yükselmeye başladı. Kayseri'de de parti üyesi isim üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli'nin ‘Teröristbaşı Meclis'te konuşsun' açıklaması üzerine MHP'de istifa sesleri yükseliyor. Bahçeli'nin açıklaması büyük tepki toplarken partide üyeliği bulunan Kayserili isim üyelikten istifa ettiğini duyurdu.

Bahçeli'nin, partisinin Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamalar dikkat çekti. MHP Lideri Bahçeli'nin Öcalan çıkışı siyasete damgasını vururken Bahçeli'ye tepkiler de gecikmedi.

MHP parti üyeliğinden istifa etti!

MHP Liderinin bu yöndeki açıklaması Kayseri'de istifayı da beraberinde getirdi. MHP eski Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kayseri eski Şube Başkanı Abdullah Çelebi, parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Çelebi istifasını şu ifadelerle duyurdu, ‘Gördüğüm lüzum üzerine Ülkücülüğüm baki kalmak kaydıyla MHP deki üyeliğimi bugün itibarıyla sonlandırmış bulunmaktayım. Bir fert olarak vatanım ve Türk milletinin menfaatleri için gücüm yettiğince mücadele edeceğim ancak bundan sonra hiç bir siyasi partiyle ilişki kurmayı veya üye olmayı düşünmüyorum'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme