Oğuz Memiş'ten Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Kayseri Gündem Gazetesi sahibi ve AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı Oğuz Memiş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette konuşmalarına, kendisini Cemiyet'e kabul ettikleri için Başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederek başlayan AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı Oğuz Memiş, 'Ben tabi aranızdan birisiyim, bu kurumun üyelerinden birisiyim. Cebimde sürekli taşıdığım Sarı Basın Kartı benim için en onurlu kartlardan birisidir' diyerek, basın camiasının içerisinde bulunmanın ve milletvekilliği aday adaylığına başvurmuş olmanın kendisi için anlamlı olduğunu ifade etti.
Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirdiği ziyarette konuşan aday adayı Memiş, böyle bir yola girdiklerini ve hayırlısıysa kısmet olmasını, değilse uzak olmasını temenni ederek şunları kaydetti; 'Bu süreçte sizin desteğiniz, sizin katkınız, aranızdan birisinin bu yola girmesine inşallah olumlu bakışınız, benim için çok değerli ve kıymetli. Kayseri'nin en zor işini yapıyorsunuz, bunun farkındayız. En zor şartlar altında bu çalışmalar devam ediyor. Toplumu aydınlatan, yol gösteren, eleştiren, öneren, yanlışlıkların düzelmesine katkı sağlayan bir iş yapıyorsunuz, yapıyoruz birlikte. İnşallah içinizden birisinin de kısmet olursa Türkiye Büyük Millet Meclisi içinde bu sürece katkı sağlıyor olması inşallah işlerimize faydalı olur diye düşünüyorum.'
Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptığı ziyarette kendisini de tanıtan Memiş, Bünyanlı olduğunu, bilişim sektöründe faaliyet gösterdiğini ve 28 yıllık ortaklı ve istikrarlı bir bilişim şirketini yönettiğini söyleyerek bir çok dernek ve vakıfta da aktif alarak çalıştığını bildirdi. AK Parti'nin de kurulmasıyla birlikte sosyal hizmetlerden sorumlu il başkan yardımcısı olarak 3 yıl hizmet verdiğini hatırlatan Memiş, Kayserili vatandaşlardan destek istedi.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, Allah utandırmasın diyerek başladığı konuşmasında şunları dile getirdi; 'İçimizden çok iyi tanıdığımız, bildiğimiz bir ağabeyimizin çıkıp bu yolda yürümesi, bizim için gurur vesilesi. Zannedersem geçmişte Kayseri'de meslektaşlarımızdan birisinin çıkıp da bu tür bir girişimde bulunmadığını görüyoruz. Dolayısıyla bunun da bir ilk olduğunu görüyoruz. Bu da camiamız açısından çok önemli. İnşallah bundan sonrası daha olumlu gelişirse biz de meslektaşları olarak yanında olacağız. Hayırlı olsun kendisine.' HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme