Okul Müdürü Mustafa Arapoğlu vefat etti

Gesi Beldesi'nin sevilen öğretmeni Mustafa Arapoğlu vefat etti. Arapoğlu, 18 Ağustos'ta kılınan cenaze namazı sonrası Gesi Kuzey Meydan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Eğitim camiası, Arapoğlu'nun vefatıyla derin üzüntü yaşadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'nin Gesi Beldesi'nde uzun yıllar ilkokul müdürlüğü yapan ve 'Yaşar Hoca' olarak da tanınan Mustafa Arapoğlu'ndan acı haber geldi.

Gesi Bağları Kültür ve Dayanışma Derneği, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Gesi Kuzey Mahallesi eski ilkokul müdürü Mustafa Arapoğlu vefat etmiştir. Merhuma rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadelerine acı haberi duyurdu.

Gesi Kuzey Meydan Mezarlığı'nda toprağa verildi

Mustafa Arapoğlu, 18 Ağustos Pazar günü ikindi namazına müteakip Gesi Meydan'da kılınan cenaze namazının ardından ebedi hayata uğurlandı. Arapoğlu'nun cenazesi, Gesi Kuzey Meydan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Arapoğlu'nun ölüm haberi, eğitim camiasınde büyük bir üzüntüye neden oldu.

Kayseri Anadolu Haber olarak, Mustafa Arapoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme