Ondan daha mutlusu yok! Kayseri spor haberleri

Erciyes 38 FK, Niğde yenilgisi sonrası İzmir Çoruhluspor karşısında 2-0 geriden gelerek aldığı galibiyetle büyük moral depoladı. İzmir Çoruhlu engelini 3-2 ile geçen Mavi-Siyahlılar, 3 Kasım'da Bursa Nilüferspor karşısında da galibiyet hedefliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde...

Erciyes 38 FK, İzmir Çoruhluspor'u evine puansız göndererek, büyük moral buldu. Mavi-Siyahlı takım, 6 puan değerindeki maçı kazanarak, çıkışa geçti. 8. haftayı 3 puanla geçen Mavi-Siyahlı ekip, Niğde yenilgisini telafi etti. Çoruhluspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayarak, 3-2 kazanan Erciyes 38 FK'da taraftar sevince boğuldu. Bu galibiyetle birlikte, Mavi-Siyahlı takım, puanını 11'e çıkararak 3. Lig 4. Grupta 8. sıraya yerleşti.

Talasgücü Belediyespor'un tarih olmasını engellediler

Geçtiğimiz aylarda Talasgücü Belediyespor'un 3. Lig'den çekilme kararının ardından, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Kapalı Kale taraftar grubu lideri Ahmet Dirgenali, omuz omuza vererek, kulübü Erciyes 38 FK ismi ile yaşatmıştı. Devam kararı Kayseri'de büyük sevince neden olmuştu. Mavi-Siyahlı camiada bayram havası yaşanıyor.

Muhteşem geri dönüş sağlandı

Çoruhluspor karşısında maça tutuk başlayan Erciyes 38 FK, ilk yarıda 2-0 geride tamamlamasına rağmen ikinci yarıda gösterdiği reaksiyonla maçı çevirmeyi başardı. Bu maçta ençok kulüp müdürü Emre Çobanoğlu, sevindi. Çobanoğlu, takımın attığı goller sonrasında havalara uçtu. Bu muhteşem geri dönüş sonrasındaki sevinç objektiflere de yansıdı.

Rakip Bursa Nilüferspor

Erciyes 38 FK, 3 Kasım'da Bursa deplasmanında güçlü rakibi Nilüferspor'a konuk olacak. Ligde şu ana kadar oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 11 puana ulaşan Mavi-Siyahlılar, üst sıralara tırmanma mücadelesinde zorlu bir 90 dakikaya daha çıkacak. Nilüferspor ise 16 puanla 6. sırada yer alıyor. Kulüp müdürü Emre Çobanoğlu, Erciyes 38 FK'nın bu deplasmandan galibiyetle döneceğini iddia ederek, Çoruhluspor maçında galip gelen takımı ve teknik heyeti kutladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme