Onur Bulut bilmecesi sürüyor!

Kayserispor'dan problemli bir şekilde ayrılan Onur Bulut'un Beşiktaş'taki geleceği belirsiz. Başakşehir FK ile adı anılan tecrübeli futbolcu, Kayseri'deki günlerini arıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Kayserispor'dan problemli bir şekilde ayrılan Onur Bulut, henüz istenilen seviyeye ulaşamadı. Beşiktaş taraftarıyla yıldızı barışmayan tecrübeli futbolcunun nasıl bir yıl izleyeceği belirsiz durumda.

Kayseri'den ayrıldığı gün sözleşmesindeki ‘1 milyon Euro serbest kalır' maddesini kullanarak yollarını ayıran tecrübeli futbolcu, İstanbul'daki performansıyla beklentileri karşılayamadı. Şimdi ise Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyor.

Beşiktaş ve Başakşehir arasında kaldı

Beşiktaş yönetimi, Onur Bulut'un takımda kalmasını istese de, teknik heyetin bu fikre sıcak bakmadığı belirtiliyor. Diğer yandan, Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ, Onur Bulut'u kadrolarına katmak istediklerini ve futbolcunun da bu yönde bir ilgisi olduğunu ifade etti. Beşiktaş ve Başakşehir cepheleri Onur Bulut'un hakkında bu şekilde görüş beyan ederken, ortaya çıkanbu çelişki kafaları karıştırdı.

Onur Bulut eski günlerini mumla arıyor

Kayserispor'daki kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Onur Bulut'un, İstanbul'daki deneyimlerinin ardından, Kayseri'den ayrılmanın bir hata olduğuna dair yakın çevresine ifadelerde bulunduğu iddia ediliyor. Onur Bulut'un geleceği, hangi takımda devam edeceği ve kariyerindeki bir sonraki adımın ne olacağı merakla bekleniyor.

Diğer yandan Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Kayserispor'un, Onur Bulut transferi için yaptığı itirazını reddetmişti,.ancak süreç devam ediyor. Kayserispor, hukuki mücadeleyi sürdürüyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme