Onur Bulut ısrarı sürüyor!

Eyüpspor, Onur Bulut için transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Kayserispor'dan Beşiktaş'a transfer olan İStanbul'da beklentileri karşılayamayan tecrübeli sağ bek, Süper Lig ekibi Eyüpspor'un radarında. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'dan 2022-23 futbol sezonunun devre arasında Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut, yeniden transfer gündeminde. Beşiktaş'ta 1.5 sezonluk süreçte beklentileri karşılayamayan tecrübeli sağ bek oyuncusuna Eyüpspor da talip oldu.

Arda Turan, Onur Bulut'u istiyor

Süper Lig'in yeni temsilcisi Eyüpspor, sağ bek pozisyonunda yerli bir oyuncu arayışında. Teknik direktör Arda Turan, Onur Bulut'un transfer edilmesi için yönetime rapor sundu. Yönetim kurulu da bu transfer için harekete geçti. Beşiktaş'ta 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli oyuncunun, Eyüpspor'un teklifine nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor. Onur Bulut için son kararı Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst verecek.

Onur Bulut, Kayserispor'a 2021-22 futbol sezonunda transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu, Kayserispor formasıyla beklentilerin çok üstünde bir performans sergileyerek transferin gözdesi olmuştu. Onur, Kayserispor'da ilk sezon 1 gol 8 asist yapmış, ertesi yıl da 3 gol 4 asist yapmıştı.

ÖZEL HABER
Yorumlar 2
Ahmet kaya 29 Haziran 2024 10:45

Admin kardeşim sen ne yiyip içiyorsun Eyüp spor süperliğde .1.liğ diye yazdınız .insanların sabrınımı zorluyorsunuz.

Murat gürkcü 29 Haziran 2024 10:09

Kayseri Develi sindelhöyük mahallesi ne yolları çamur pislik götürüyor nerdesin Memduh başkan verdiğiniz sözleri tutun İlk önce OSB kurulacakti hani size güvenmiyoruz sindelhöyük mahallesi nin hayvancılık kaldırılmasını istiyorum istiyoruz ailecek mağduruz şikayet ciyiz mağduruz sindelhöyük mahallesi ne hayvancılık taşımasını talep ediyoruz bekliyoruz destekliyoruz şikayet ciyiz mağduruz

Bakmadan Geçme