Özhaseki ile Palancıoğlu ne konuştu?

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi Ankara'da ziyaret etti.

Kayseri'de yapılan çalışmalar hakkında istişare ettiklerini belirten Palancıoğlu, misafirperverliği için Özhaseki'ye teşekkür etti.

Ziyareti sosyal medyadan duyuran Palancıoğlu, "Ankara'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ettik. Yaptığımız çalışmalar üzerine istişare etme fırsatı bulduğumuz Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye şehrimize olan katkıları ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim." dedi.

Ankara'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ettik.

Yaptığımız çalışmalar üzerine istişare etme fırsatı bulduğumuz Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye şehrimize olan katkıları ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. pic.twitter.com/DcaewXQPH1 — Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu (@DrPalancioglu) August 8, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme