Özhaseki, Kahramanmaraş'ta Depremzedeleri Ziyaret Etti

Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen aileleri ziyaret ederek taziyelerini iletti ve devlet desteğini ifade etti. Detaylar Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından mağdur olan ailelere destek olmak amacıyla taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Özhaseki, depremzedelerin acılarına ortak olarak hükümet ve milletin yanlarında olduğunu gösterdi.
Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen asrın felaketinde Kahramanmaraş'ta, depremden etkilenen iki ailenin evlerine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında ailelere başsağlığı dileklerini ileten Bakan Özhaseki, sabır diledi ve ailelerin acılarına ortak olduğunu belirtti. "Onların evlatları bizim de evladımız, acıları bizim de acımızdır" diyen Özhaseki, devlet ve millet olarak birlikte hareket ederek acıların azaltılacağını ve yaraların sarılacağını ifade etti. Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem sonrası zararı olan ailelere yönelik yapılacak desteklerin süreceğini vurguladı. Bakan Özhaseki, depremzedelere gerekli olan yardım ve desteklerin sağlanması için ilgili kuruluşlarla anlaşmalı bir şekilde yapacaklarını belirtti. Son olarak Bakan Özhaseki, depremzedelerin yaşadıkları zorlu süreci birlikte aşacaklarını ve devlet olarak her zaman depremzedelerin yanında olacaklarını ifade ederek, şu ifadeleri kullandı: “Kahramanmaraş'ta, depremden etkilenen iki ailemize taziye ziyaretinde bulunduk. Rabbim ailelerimize sabırlar versin. Onların evlatları bizim de evladımız, acıları bizim de acımızdır. İnşallah devlet ve millet olarak acıları hep birlikte azaltacak, yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme