Özhaseki'nin akrabası başka partiye geçti mi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin yakın akrabası olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Naziksoy'un İYİ Parti'ye katıldığı iddia edildi. Ancak Naziksoy, 'yanlış anlaşılma var' diyerek olayı doğrulamadı.

TAKİP ET

Kent Türk TV Genel Yayın Yönetmeni İlter Sağırsoy, Whatsapp üzerinden rehberindeki isimlere, “Cuma namazından sonra (31 mart) Kayseri'de AK Parti cenahından önemli bir isim İYİ Parti'ye geçecek kim olduğunu yarın sabah yazacağım !” şeklinde bir mesaj attı.
Sağırsoy, Pazartesi günü açıklayacağını söylediği bilgiyi birkaç dakika sonra yine bir Whatsapp mesajıyla bu kişinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Naziksoy olduğunu açıkladı. Sağırsoy'un iddiasına göre, Naziksoy, pazartesi günü İYİ Parti'ye geçecek ve rozetini de de İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş takacaktı.
Kısa sürede büyük ses getiren bu olayı anlamlı kılan boyut ise Naziksoy'un AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin yakın akrabası olması. Özhaseki'nin dayısının oğlu olan Naziksoy, kısa süre içerisinde yapılan aramaların artması üzerine bir açıklama yapma gereği duydu. Naziksoy, “Ortada bir yanlış anlaşılma var. Herhangi bir partiye geçmiyorum. Sayın bakanımızla da konuştum, böyle bir durum söz konusu değil” dedi.

HABER: Harun Reşit Serbest

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme