Özhaseki yeni yönetimle bir arada!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Özhaseki, teşkilatçılığı esas alarak çalışmalara devam edeceklerini vurgularken, emekleri için teşekkür etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Özhaseki, teşkilatın önemine vurgu yaparken, gönülleri kazanma anlayışıyla çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Bakan Özhaseki, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "İlk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımıza bismillah diyoruz. AK Parti Kayseri İl Başkanımız Sayın Fatih Üzüm ve yeni yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Teşkilatçılığı esas alarak gönülleri kazanma anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürecek olan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bugüne kadar emeklerini bizlerden esirgemeyen dava arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum."

AK Parti Kayseri İl Başkanı Üzüm ise, Bakan Özhaseki'nin kente ve Türkiye'ye hizmetleri ile her zaman ayrı bir yere sahip olduğunu vurgulayarak "Yılların bilgisi ve tecrübelerini bizlerle paylaşan Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Üzüm, teşkilatçılık ilkesiyle çalışmaları hız kesmeden sürdüreceklerini söyledi.

AK Parti Kayseri il yönetim kurulu geçen hafta belirlenmişti ve yeni dönem çalışmalarına hız kazandırılmıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla bu buluşmada, yeni dönemin başlangıcı ve yapılacak stratejilerin konuşulduğu sinyali verildi.

İlk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımıza bismillah diyoruz.

AK Parti Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm ve yeni yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik.

Teşkilatçılığı esas alarak gönülleri kazanma anlayışıyla çalışmalarını sürdürecek olan bütün arkadaşlarıma başarılar… pic.twitter.com/wlPrp7tcrX — Mehmet Özhaseki (@mehmetozhaseki) September 2, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme