Pınarbaşı' da yeni gelişme! Başkan Yağan, Mansur Yavaş'ı ne için ziyaret etti?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan, geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Başkan Deniz Yağan'ın ziyaretinin ardından, Yavaş'ın Pınarbaşı seçimlerinde verdiği destek sözleri bir kez daha gündeme geldi.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimler, itirazlar nedeniyle iptal edilmiş ve 2 Haziran'da tekrar yapılması kararlaştırılmıştı. Bu süreçte, CHP'li belediye başkanları ve partililer, aday Deniz Yağan'a destek olmak amacıyla ilçede yoğun bir kampanya yürütmüştü.

Özellikle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, desteklerini açıkça ortaya koyan isimler olmuştu. Seçim öncesinde her iki başkan da Pınarbaşı halkına seslenmiş, Deniz Yağan için oy istemişti.

Yağan Seçimi Kazandı, Teşekkür Turları Başladı

2 Haziran seçimlerinde halkın tercihi CHP'li Deniz Yağan oldu ve Yağan, Pınarbaşı Belediye Başkanı olarak göreve başladı. Seçim sonuçları partide büyük bir sevinçle karşılanırken, Yağan ilk olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür ziyaretinde bulunmuştu. Bu ziyaret sırasında, Pınarbaşı'da yapılması planlanan asfalt şantiyesi projesi üzerine de önemli görüşmeler yapılmış ve Karalar'dan proje için destek sözü alınmıştı.

Mansur Yavaş'a Teşekkür Ziyareti

Deniz Yağan'a seçim döneminde en büyük destekçilerinden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tı. Yavaş, Pınarbaşı'da düzenlenen mitingde halka hitap ederek, ilçenin kalkınması için önemli projeler sözü vermişti. Özellikle Başkent kart uygulamasını Pınarbaşı'na entegre etme vaadi dikkat çekmişti. Ayrıca, ilçede kurulması planlanan entegre tesisi için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkı sağlayacağını ifade etmişti.

Yağan, bu desteklerin ardından geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş'a bir ziyaret gerçekleştirerek teşekkürlerini sundu. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Sayın Mansur Yavaş'a, seçim sürecinde yanımızda olduğu için teşekkürlerimizi ilettik. Misafirperverlikleri için de minnettarız. Güzel projelerde yeniden bir araya geleceğimize inanıyorum' ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme