Proje belediyesi 'Kayseri Büyükşehir'

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, son dönemde gerçekleştirdiği çeşitli konulardaki projeleri ile adeta proje belediyesi oldu.

Büyükşehir Belediyesi'nden edinilen bilgilere göre, büyüklü küçüklü geniş bir tür yelpazesi bulunan onlarca projenin startı verildiği görülürken, bazı projelerin bittiği, bazısının başladığı bazısının da ihale ve projelendirme aşamasında olduğu öğrenildi.

147 ADET PROJE İLE REKOR

Büyükşehir Belediyesi'nin şu an için bir kısmı tamamlanan, bir kısmı devam eden, bir kısmı da proje aşamasında olan rekor sayılabilecek toplam 147 projeye imza attığı ve her birinin hayata geçmesi için çalışmaların başlatıldığı dikkatleri çekerken, projeler içerisinde başta ulaşım olmak üzere, eğitim, tarım, turizm, alt yapı, sosyal projeler ile spor ve kültürel konularda projelerin bulunduğu görülüyor.

17'Sİ TAMAMLANDI, 21'İ PLANLANIYOR, 109'U DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi'nin toplam 147 projesi içerisinde bunların 17'sinin tamamlandığı aktarılırken, 21'inin ise planlanma aşamasında olduğu kaydedildi. Geri kalan 109 projenin ise devam etme sürecinde olduğu ifade edildi. HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme