Ramazan'ın 13. günü iftar menüsü: İftara ne pişirsem?
Ramazan ayı hanımların 'İftara ne pişirsem?' telaşını da beraberinde getirdi. Biz de sizler için işinizi kolaylaştıracak menüler hazırladık. 13. gün iftar menüsü için detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…
11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi. Ramazan ayına girilmesiyle birlikte en çok araştırılan konuların başında ‘Bugün iftara ne pişirsem?’ sorusu geliyor. Çorba, ana yemek, salata ve tatlı için farklı seçenekleri değerlendirenler nasıl bir sofrayla oruçlarını açmak istediklerine karar veriyor. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak hanımların işlerini kolaylaştırmak adına her gün sizlerle iftar menüleri paylaşacağız. İşte 13. gün iftar menüsü…
Domates Çorbası
İftar sofraların en sevilen çorbalarından biri olan domates çorbası ile başlangıç yapıyoruz.
Tavuk Dünyası Menüsü
Marine edilmiş tavuk parçaları, yanına hazırlanan kremalı makarnası ve salatasıyla hem sizin hem de misafirlerinizin favorisi olacak.
Hibiskus Hoşafı
Hibiskusun renkli ve ekşi aromasını, tarçının sıcak ve tatlı baharatlı tadı ile buluşturan bu ferahlatıcı içecek, iftar sofralarında ferahlatıcı bir seçenek sunacak.