Ramazan'ın 20. günü iftar menüsü: İftara ne pişirsem?
Ramazan ayı, ev hanımlarına 'İftara ne pişirsem?' telaşını da beraberinde getirdi. Biz de sizler için işinizi kolaylaştıracak menüler hazırladık. 20. gün iftar menüsü için detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…
11 ayın sultanını sofraları ile dolu dolu karşılayan İslam âlemi iftar menüsü önerileri ile ‘İftara ne pişirsem?’ sorusuna yanıt arıyor. Çorba, ana yemek, salata ve tatlı için farklı seçenekleri değerlendirenler nasıl bir sofrayla ilk oruçlarını açmak istediklerine karar veriyor. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak hanımların işlerini kolaylaştırmak adına her gün sizlerle iftar menüleri paylaşacağız. İşte 20. gün iftar menüsü…
Yalancı tarhana çorbası
Türkiye’de yapımı zor olsa da en sevilen çorbalarından biri olan Tarhana çorbası evde bulunan malzemelerle hazırlanabiliyor.
Kürdan Kebabı
Patlıcan ve köftenin başrolde olduğu bu tarif sık sunumu ile göz dolduracak.
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
Tüm ev yemeklerinin ama yanına çok yakışan arpa şehriyeli pirinç pilavı doğru tercih olacaktır.