Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü: İftara ne pişirsem?
1 Mart 2025 tarihi itibariyle Ramazan heyecanı başladı. Ramazan, hanımların 'İftara ne pişirsem?' telaşını da beraberinde getirdi. Biz de sizler için işinizi kolaylaştıracak menüler hazırladık. 23. gün iftar menüsü için detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

11 ayın sultanını sofraları ile dolu dolu karşılayan İslam âlemi iftar menüsü önerileri ile ‘İftara ne pişirsem?’ sorusuna yanıt arıyor. Çorba, ana yemek, salata ve tatlı için farklı seçenekleri değerlendirenler nasıl bir sofrayla ilk oruçlarını açmak istediklerine karar veriyor. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak hanımların işlerini kolaylaştırmak adına her gün sizlerle iftar menüleri paylaşacağız. İşte 23. gün iftar menüsü…

Yoğurt çorbası: Kimine göre yayla çorbası kimine göre düğün çorbası bazıları için ise yoğurt çorbası. Kim ne derse desin tadı hep mükemmel bu çorbanın. İftar yemeğine bu güzel lezzet ile başlamak mutluluk verici.
Beğendili köfte: Beğendiyi birde bu şekilde denemenizi tavsiye ederiz çok lezzetli oluyor.
Acılı ezme: Zeytinyağı, taze sıkılmış limon suyu, acı biber ve nar ekşisiyle kebap sofralarının vazgeçilmez tadı olan acılı ezme, en sevilen mezelerin başında geliyor.