Ramazan'ın 4. günü iftar menüsü: Bugün iftara ne pişirsem?
Ramazan ayı hanımların 'İftara ne pişirsem?' telaşını da beraberinde getirdi. Biz de sizler için işinizi kolaylaştıracak menüler hazırladık. 4. gün iftar menüsü için detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…
11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi. Ramazan ayına girilmesiyle birlikte en çok araştırılan konuların başında ‘Bugün iftara ne pişirsem?’ sorusu geliyor. Çorba, ana yemek, salata ve tatlı için farklı seçenekleri değerlendirenler nasıl bir sofrayla oruçlarını açmak istediklerine karar veriyor. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak hanımların işlerini kolaylaştırmak adına her gün sizlerle iftar menüleri paylaşacağız. İşte 4. gün iftar menüsü…
Şehriye çorbası
Tavuk suyu veya et uyu ile hazırlanan şehriye çorbasının bir kaseporsiyonu yaklaşık 100 kaloridir.
Tavuklu Çökertme Kebabı
Tavuk, tereyağlı ve baharatlı sosla pişirilmiş, üzerine yoğurt ve domates sosu dökülerek servis edilir. Kalorisi patates kızartmasının miktarına göre artabilirken ortalama 450 kalori civarındadır.
Mevsim salata
Mevsim sebzelerin bir araya geldiği bu nefis salata yemeklerinizin arasında bir serinlik ve rahatlama yaşatacak.