Recep Uçar, rotasyona gidecek mi? Kayserispor Haberleri

Kayserispor, teknik direktör Recep Uçar'ın son oynanan Ankaragücü maçında alınan ağır yenilgiden sonra değişimlerle gitmesi bekleniyor. Takım Çaykur Rizespor maçına hazırlanırken, Attamah, Ali Karimi ve Cardoso'nun ilk 11'de sahada olacağı konuşuluyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da gözler teknik direktör Recep Uçar'a çevrilirken, genç çalıştırıcının rotasyona gidep gitmeyeceği merak konusu oldu.

Süper Lig'de son alınan 3-0'lık Ankaragücü yenilgisi bardağı taşırmıştı. Kayserispor'da çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 de yenilgi alan Uçar'ın, işi oldukça zor.
Kayserispor, 9. Hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak, ardından deplasmanda Hatayspor, sonrasında ise Kayseri'de Alanyaspor'u ağırlayacak. Genç çalıştırıcı, bu kritik aşamada yapacağı hamlelerle çıkış yakalamayı hedefliyor. Teknik Direktör Recep Uçar, özellikle defans ve orta saha mevkilerinde kritik rotasyonlara giderek takımın dinamiklerini değiştirmeyi planlıyor.

Joseph Attamah'ı orta sahaya, Majid Hosseini'yi defansın göbeğine yerleştirecek olan Uçar, bu hamlelerle rakip Çaykur Rizespor'a karşı farklı yaratmayı hedefliyor. Ayrıca Ali Karimi ve Miguel Cardoso gibi yetenekli isimler de ilk 11'de düşünen genç çalıştırıcı, Kayserispor'u yeniden çıkışa geçirmenin formüllerini arıyor.

Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın hazırlıkları aralıksız bir şekilde devam ederken, taraftarlar da bu önemli maçı iple çekiyor. Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürecek.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme