Rifat Şener Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ülkü Ocakları Kayseri eski Başkanı Rifat Şener, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Kayseri'de düzenlenen cenaze törenine MHP İl yönetimi, yüzlerce ülkücü ve vatandaşlar katıldı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde…

Ülkü Ocakları Kayseri eski Başkanı Rifat Şener, son yolculuğunda uğurlandı.

Şener, 41 yaşında amansız bir hastalıkla verdiği uzun mücadeleyi kaybederek hayata gözlerini yumdu. Şener'in cenazesi İkindi Namazına müteakip Hulusi Akar Cami'nde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Cenaze törenine MHP İl yönetimi, yüzlerce ülkücü ve vatandaşlar katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, ‘Tedavi gördüğü hastanede hakkın rahmetine kavuşan MHP Kayseri önceki dönem il yöneticimiz ve Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı geçmiş dönemlerde İl Başkanı Rifat Şener'in cenaze törenine İl yöneticilerimiz, Pınarbaşı Belediye Başkanımız Menduh Uzunluoğlu, İlçe Başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile birlikte katılarak hakka uğurladık. Merhuma yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına, ailesine ve camiamıza başsağlığı dilerim. Cenab-ı Hak mekanını cennet eylesin.' diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Rifat Şener'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme