Saadet Partisi'nde Bayrak Değişimi

Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kolları'nda liderlik değişimi gerçekleşti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kolları'nda liderlik değişimi gerçekleşti. Partinin gençlik yapılanmasında yürütülen temayül ve istişare sürecinin ardından, mevcut başkan Av. Ahmet Fuat Harmancı görevi Necmettin Emre Şahin'e devretti. Devir teslim töreni, Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Bölge Başkanı Yusuf Çuhadar'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşan Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, yeni başkan Necmettin Emre Şahin'e başarılar dileyerek, gençlerin siyasetteki rolünün önemine vurgu yaptı. Altun, ‘Necmettin kardeşimizin enerjisi ve vizyonuyla gençlik teşkilatımıza büyük katkı sağlayacağına gönülden inanıyorum,' ifadelerini kullandı. İl Başkanı Altun, ayrıca önceki başkan Av. Ahmet Fuat Harmancı'ya bir teşekkür plaketi takdim ederek, ‘Ahmet Fuat kardeşimize, görev süresince teşkilatımız için gösterdiği özverili çalışmalardan ötürü minnettarız,' dedi.

Yeni başkan Necmettin Emre Şahin ise yaptığı açıklamada, ‘Bu onurlu görevi üstlenmekten büyük mutluluk duyuyorum. Amacım, Ahmet Fuat Başkanımdan devraldığım bu bayrağı bir adım daha ileri taşımak ve gençlerimizi Milli Görüş değerleri etrafında kenetlemektir,' dedi. Şahin, gençlik kollarının motivasyonunu artırmak ve yeni projelerle teşkilatı daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalışacağını ifade etti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme