SAHALARA TAM NOT!

Geçtiğimiz hafta içerisinde son yılların en yoğun kar yağışı gerçekleşmesine rağmen, hafta sonu müsabakaların oynandığı sahaların temizliği dikkat çekti.

Süper Amatör Küme 11. hafta ve U18 Ligi müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu oynandı. İlçelerdeki sahaların elverişsiz olması nedeniyle, burada oynanacak müsabakalar şehir merkezindeki sahalara alındı.
Cumartesi ve Pazar günü oynanan Süper Amatör Küme ve U18 Ligi müsabakaları Argıncık ve Vali Muammer Güler sahalarında oynandı.

Bu müsabakalar öncesinde ASKF, Futbol İl Temsilciliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü üzerine el birliğiyle yoğun bir çalışma içerisine girdi. Cuma günü Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, Futbol İl Tertip Komitesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü yoğun bir mesai yaparak sahaların temizlenmesinde önemli rol oynadılar.

Hem U18 Ligi hem de Süper Amatör Küme maçlar, müsabaka gününde temiz bir sahada oynandı. Futbolcular ve kulüp temsilcileri, sahaların temizlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel,' Biz üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Amatörümüzün daha şartlarda oynanması için çalışmaya devam edeceğiz. Sahaların açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.' dedi.

Muhammed Kösedağ

Bakmadan Geçme