Şahin: 'Kayserispor sahipsiz kalmaz'

Geçici olarak Kayserispor'da görevi devralan Yücel Şahin, 'Benim bu görevi sürdürme gibi bir düşüncem yok. Fakat büyüklerimiz devam et derse de söyleyecek sözümüz olmaz' dedi.

YILLARDIR Kayserispor'da yöneticilik yapan Yücel Şahin, son dönemlerdeki krizlerde ise geçici süreyle de olsa başkanlık görevi yaptı. Şuanda yaşanan krizde de Mehmet Özhaseki ile Mustafa Çelik'in geçici olarak görevlendirdiği Yücel Şahin, olağanüstü genel kurula kadar görevi sürdürecek. Yücel Şahin, 'Bu kulüpte başkanlık yapmak büyük bir onur ve şereftir. Ama benim başkanlık yapma gibi bir niyetim, düşüncem yok. Çünkü her açıdan zor bir görev. Maddi olarak zor günlerde yaşanıyor. Ben bunları hallederim, göreve hazırım dersem yalan olur. Bu Kayserispor'a yapılacak en büyük kötülüklerden biri olur. Yaparım deyip sonra bırakıp gitmek bana yakışmaz. Benim önceliğim Kayserispor'un menfaatleridir. Herkesin destek vereceği güzel bir oluşum olmalı. O zaman sıkıntılar aşılır ve önümüzü görebiliriz' dedi.
'KONSORSİYUM OLUŞMALI'
YÜCEL Şahin, 'Kayseri'de birçok sanayici ve işadamı var. Türkiye'nin önde gelen kuruluşları burada. Marka bir şehiriz ve Kayserispor da bu şehrin en önemli markasıdır. Herkes gücü yettiğince destek olmalı, sponsor olmalı. Organize sanayisi, sanayi odası, ticaret odası kısacası herkes bu işin bir ucundan tutmalı. Ortada dolaşan borç rakamı bir Süper Lig kulübü için çok yüksek değil. Bunlar halledilir. Yeterki herkes bu taşın altına elini koysun. 27 Haziran'daki genel kurula kadar görevi sürdüreceğim. Umarım yeni bir oluşum olur, birileri göreve talip olur. Ama kimse de çıkmazsa büyüklerimiz, arkadaş sen devam et, biz sana destek vereceğiz derse de görevden kaçamayız. Sonuçta Kayserispor bu şehrin meselesidir. Daha zor günleri atlattık bu günleri de atlatacak güçteyiz' diye konuştu.

Bakmadan Geçme