Sarraflar en çok bunu satıyor – Fiyatı 600 TL!

Kayseri'de altın fiyatlarının çok yüksek olması sebebiyle vatandaşların tercihi de değişti. Sarraflarda artık en çok bu satılıyor. Fiyatı ise 600 TL civarında. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de altın fiyatlarının rekor seviyede olması sebebiyle vatandaşların düğünlerde taktığı hediyelerde de tercihleri değişti. Fiyatı 600 TL olan bu altın gram ve çeyrek altın yerine peynir ekmek gibi gidiyor. O ürün düğünler için adeta yeni trend oldu.

Altın fiyatlarındaki artışın ardından daha uygun fiyatlı seçeneklere yönelen vatandaş gözüne 0.25 gramlık altını kestirdi. Kayseri'de vatandaşların bütçesine uygun seçenekler sunmak isteyen kuyumcular fiyatı yalnızca 600 TL olan 0.25 gramlık altını resmen yok satıyor.

Yarım gram altının basımının durmasının ardından vatandaşlar bu ürünlerin satılmadığını zannediyordu. Ancak bu altın için devletin sadece basımını durdurduğunu piyasadaki ürünlerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını öğrenen vatandaşlar yeniden gramdan düşük altın çeşitlerine yöneldi.

Altın fiyatlarındaki artışın ardından vatandaşın daha uygun fiyatlı hediyeliklere yöneldiğini belirten sarraflar 0.25 gramlık altınlara ilginin yoğun olduğunu belirtiyor.
Yeni trendin yarım grama kadar düştüğünü söyleyen sarraflar şimdilerde 0,25 gramın da tercih edildiğini kaydediyor.

Kayserili vatandaşlar ekonomik anlamda yaşadığı sıkıntılar sebebiyle para yerine altın olmasını tercih ederken, en uygun fiyatlı olanını gözüne kestirerek altın kültüründen vazgeçmiyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme