Seçim öncesi bu görüntüler yok artık dedirtti!

Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan'ın CHP İlçe binası önünde bir grup ile topal şarkısını çaldırıp zafer işareti ile kutlama yapması böyle görüntülendi. İşte detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

TAKİP ET

Daha önce avşarlar hakkında "beni pis Avşarların eline bırakmayın" iddiası ile gündeme gelen CHP Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan'ın CHP İlçe binası önünde çalan "topal" şarkısına alkışlarla eşlik ettiği böyle görüntülendi. Çok sayıda videoda çalan "topal" şarkısına CHP'liler ise zafer işaretleri ile eşlik etti. Ortaya çıkan bu video ise CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin'in açıklamasını boşa düşürdü.

31 Mart Seçimlerinde sandıkların açılmasının hemen ardından CHP İlçe binası önünde "topal" şarkısı çalıp zafer işaretleri ile kutlama yapmışlar. "Pis Avşarlar" söylemi ile gündeme gelen CHP'nin adayı ise videoda da görüldüğü gibi bu çirkinliğe alkış tutuyor.

Bu şarkı ile cumhur ittifakı adayı Menduh Uzunluoğlu'na gönderme yaptıkları iddia edilirken, MHP'liler tarafından bu durum tepkiyle karşılandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme