'Seçimlere müdahale doğru değil'

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri OSB başta olmak üzere meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının seçimlerine siyasilerin müdahalede bulunmasının doğru olmadığını söyledi.

“SANAYİCİLER RAHATSIZ'

İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, genel seçimlerde olduğu gibi bütün seçimlerde seçmen iradesinin sandığa tam olarak yansıması gerektiğini, bu konuda dışarıdan yapılan müdahale ve baskıların demokrasiyle bağdaşmadığını dile getirdi. Katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtlayan Ataş, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir süredir iktidarın yaptığı uygulamaların sanayiciyi rahatsız edecek boyutlara ulaştığını, sanayicilerin kendilerine en iyi biçimde hizmet edecek temsilcileri seçebilecek kapasiteye sahip olduğunu vurguladı.

“SİYASİLERE HAYIRLI OLSUN DEMEK DÜŞER'

Meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının seçimlerine farklı şekilde müdahale edilmesinin yanlış olduğunu ifade eden Ataş, “Organize Sanayi Bölgesi seçimleri de dahil, bu tür seçimlere farklı şekilde yaklaşmayı doğru bulmuyoruz. Sanayicimiz, kendisine en iyi şekilde hizmet edecek temsilcileri seçebilecek olgunluğa fazlasıyla sahiptir. Onlar kimi seçerse seçsin, bize ‘hayırlı olsun' demek düşer.” Diye konuştu.

“SAĞLIK SİSTEMİ İFLAS ETMEK ÜZERE'

Ataş, “AKP iktidarının en çök övündüğü sağlık sistemi ciddi bir krizi içinde ve iflas etmek üzeredir. İktidar milletvekilleri bu seçimleri maniple edeceklerine, şehrin sorunlarıyla ilgilensinler” dedi.

Bakmadan Geçme