Serhat Akın'ı silahla vuran 2 kişi yakalandı!

Program çıkışı eski futbolcu Serhat Akın'ı vuran 2 şahıs yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iki kişinin yakalandığını, diğerlerinin de arandığını açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu Serhat Akın'a saldıran kişilerin kimliklerin tespit edildiğini, şüphelilerden ikisinin yakalandığı, diğer ikisinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiğini bildirdi.

Olay nasıl yaşanmıştı?

Fenerbahçeli eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın bir kanaldaki spor programının çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Akın, saldırıyı sosyal medya hesabından "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" şeklinde duyurdu. Hastaneye kaldırılan futbolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Beykoz'da, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'a silahlı saldırı düzenlenmesi olayına karışan 4 şüpheliden 2'si yakalandı.
Beykoz Kavacık'ta geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, eski Fenerbahçeli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın silahlı saldırıya uğramış ve yaralanmıştı. Emniyetin yaptığı çalışmalarda, olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlendi. Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edildi. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. adlı şüpheliler yakalandı.
Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor.

Gelişmeleri Kayseri Anadolu Haber'den takip edin...

Bakmadan Geçme